Община Сливен

Поздрав на кмета на община Нова Загора Николай Грозев послучай 15 септември - Първия учебен ден

------------------------------------
15.09.2017 / 09:20

Скъпи ученици, уважаеми учители и родители,

За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя по повод 15 септември, деня бележещ края на летните игри и началото на една нова година за събиране на знания, опит и мъдрост!

Скъпи първокласници,

Днес Вие за първи път ще прекрачите развълнувани прага на родното училище и ще се впуснете в чудния свят на знанието. Бъдете смели, любознателни, креативни и усърдни, за да усвоите с лекота своите уроци. Подайте с доверие ръка на своите учители, които ще Ви поведат умело по стръмните пътеки на познанието.

Скъпи ученици,

Предстои Ви още една година изпълнена с упорит труд, старание и усърдие. Вярвайте в силите си и трупайте знания и опит, които ще Ви помогнат да следвате своите мечти и да реализирате набелязаните цели.

Уважаеми учители,

Благодаря Ви за усилията, с които превръщате училището в желана духовна територия, където нашите деца не само учат, но изявяват своите дарби, индивидуалност и инициативност. Уверен съм, че с Вашия професионализъм, всеотдайност и доброта, Вашите възпитаници ще се превърнат в достойни знаещи и можещи млади хора, получавайки необходимата сила и увереност, за да продължат напред.

Уважаеми родители,

Бъдете активни в училищния живот на Вашите деца, възпитавайки у тях отношение към знанието като към висша ценност. Насърчавайте ги да споделят с Вас удовлетворението от наученото и радостта от постиженията. Имайте доверие в професионализма на учителите и ги уважавайте, за да успеете заедно в общата Ви мисия да предадете и съхраните изконните български ценности, за да израснат Вашите деца добри и отговорни граждани на света.

Пожелавам Ви преди всичко здраве, сили, търпение и много успехи през новата учебна година.

На добър час!

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев