Община Сливен

Зам.-кметът Пепа Чиликова: С електронния прием всяко дете успя да намери най-подходящото за него място

------------------------------------
12.09.2017 / 12:05

„Много важно е, че електронният прием започна и се движи в график съвсем нормално и успешно. Всяко дете до този момент успя да намери най-подходящото за него място, според неговите родители. Тази година бяхме изправени пред нови предизвикателства. Благодаря Ви за успешния прием, който осъществихме в община Сливен”. Това каза заместник-кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова на ежегодното работно съвещание на директорите на детските градини в Регионалния инспекторат по образованието.

 

Чиликова изтъкна, че благодарение на толерантността и разбирането на директорите на детските заведения са преодолени някои проблеми и пропуски, допуснати от родителите.

 

Тя посочи още, че предизвикателството, което очаква всички нас през тази година, е Механизмът за събиране и задържане на децата в училище и предучилищна възраст. Пепа Чиликова е убедена, че е много важно да се работи с децата от 3 годишна възраст.

 

„Вие отново ще посрещате децата с усмивка, любов, търпение, за да ги приобщите към една среда, в която те да бъдат толерантни, добронамерени един към друг. Мястото на нашите деца е в детската градина и в училището. Пожелавам ви успешна учебна година и най-вече бъдете здрави!”, пожела Чиликова.

 

Съвещанието се провежда във връзка с предстоящата учебна 2017/2018 година. Целта е да се начертаят задачите, които предстоят за новата учебна година.

 

В него участваха представители на институции, партньори в работата на РУО.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев