Община Сливен

Стартира реконструкцията на сградата на Районно управление „Полиция” в Нова Загора

------------------------------------
08.09.2017 / 09:30

В Нова Загора стартира реконструкцията на сградата на Районно управление „Полиция” по Оперативна програма “Региони в растеж“ 2014-2020. Основната цел на обновяването й е въвеждане на мерки за енергийна ефективност и осигуряване на достъп на хора с увреждания.

След реализирането на дейностите по топлоизолация на стените и подмяна на дограмата, ще бъде постигнат минимум клас „С“ на енергопотребление. Предвидените мерки ще доведат и до подобряване на експлоатационните характеристики и удължаване на жизнения цикъл на сградата.

„Удовлетворен съм, че сред 14-те сгради, които ще бъдат санирани по Оперативна програма „Региони в растеж” е сградата на РУ-Полиция Нова Загора. Тя е от важно значение за оформяне модерния облик на централния площад, а и служителите на МВР заслужават да работят в по-добра среда, за да бъдат още по-ефективни. Ще продължим с целенасочената политика за изграждането на инфраструктурата, като залагаме на обновяването на жилищни и обществени сгради.” – каза кметът Николай Грозев.

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев