Община Сливен

Кметът Стефан Радев с поздравление по повод Съединението. Днес той е рожденик

------------------------------------
06.09.2017 / 10:29

Уважаеми съграждани,

Поздравявам Ви с големия празник 6 септември – Ден на Съединението на Република България! Тази дата ни напомня за силата на единството и значението му за бъдещето на нашата нация.

Денят на Съединението е доказателство, че можем да разчитаме на собствените си сили, че когато сме единни и стоим на страната на справедливостта, няма нищо невъзможно. Свободна България доказва, че е силна, обединена и жизнена и извоюва своето достойно място в Европа и света.

Поклон пред мъжеството на онези българи, които осъществиха въжделението на народа си за единна България.

 

Честит празник!

 

Стефан Радев

Кмет на община Сливен

 

В Деня на Съединението на България ще празнува кметът на община Сливен Стефан Радев, но не само заради отбелязването на големия национален празник, а защото на 6-ти септември е рожденият му ден.

От кратка биографична справка разбираме, че настоящият кмет на сливналии е роден на 6 септември 1972 г. в град Сливен. Завършва средното си образование в ГПЗЕ "Захари Стоянов". През 1995 г. завършва Икономическия университет - Варна със специалност "Икономика и управление на индустрията". Има магистърска степен по счетоводство и контрол от УНСС - София. От 2010 г. е дипломиран експерт-счетоводител. Повече от десет години е бил изпълнителен и финансов директор на голяма компания. До встъпването си в длъжност като кмет на Сливен работи във финансовата сфера като одитор.

В края на миналата година Стефан Радев стана и за първи път баща, когато за Коледните празници неговата спътница в живота го дари със син Никола.

Здраве, късмет, професионални успехи и семейно щастие от Нас!

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев