Община Сливен

11 акта и 43 предупреждения за нарушаване на обществения ред в Сливенско

------------------------------------
04.09.2017 / 15:28

През изминалата седмица служители на РУ-Сливен за посетили 76 сигнала за нарушаване на тишина, като 46 от тях са в квартал "Надежда". Съставени са 6 акта и 30 протокола за предупреждение.

19 са сигналите, посетени от служители на група „Охрана на обществения ред" към РУ-Сливен в останалите жилищни райони на града. Сигналите са предимно в квартал Комлука. Съставени са 2 акта и 8 протокола за предупреждение.

Служители на участъци „Петолъчка" и „Запад" са се отзовали на 11 сигнала за силна музика в селата, обслужвани от участъка, съставени са 5 предупредителни протокола.

От 28 август до 3 септември в Нова Загора са посетени 3 сигнала, в Твърдица един, на територията на РУ-Котел са отработени 5 сигнала и са съставени 2 акта.

РУ-Сливен контролира използването на пиротехническите изделия. Всички фирми и граждани, които използват пиротехнически изделия от категория 2 и 3, определени в ЗОБВВПИ, за тържества, уведомяват началника на РУ-Сливен, като се задължават да ги използват съгласно реда, определен в ЗОБВВПИ и НОбС. Препоръчителният час е до 22,30 часа.

Служителите на РУ-Сливен използват всички законови сили и средства, както и наличния ресурс, за да се осигури спокойствието на гражданите и спазването на Наредба за обществения ред на територията на община Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев