Община Сливен

Осъдиха 43-годишна от Сливен, причинила лека телесна повреда на лекар и сестра от Спешното отделение на областната болница

------------------------------------
01.09.2017 / 15:35

Наложиха пробационни мерки на Марийка Димитрова (на 43 г. от гр. Сливен). Тя трябва задължително да се регистрира по настоящ адрес и два пъти в седмицата да се среща с пробационен служител или с определено от него длъжностно лице за срок от 6 месеца.

През същия период Димитрова трябва да полага и поправителен труд, като ще бъдат удържани и 10% от нейното възнаграждение.

Мария Димитрова не е оспорила обвинението и е признала вината си за това, че на 13.08.2017 г. е гр. Сливен, в Спешно отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински, причинила лека телесна повреда на дежурната медицинска сестра, по време на изпълнение на службата й.

Димитрова е признала вината си и за това, че на горепосочената дата и място, причинила лека телесна повреда на лекар ординатор по време на изпълнение на службата му - престъпление по чл.131, ал.2, т.4, ер. чл.130, ал.2 от НК.

 

Споразумението, което е одобрено от Районен съд – Сливен, е окончателно, не подлежи на обжалване и има силата на влязла в законна сила осъдителна присъда.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев