Община Сливен

Отдаване под наем на стадиона на Карандила и промяна в правилника на общинското предприятие „Озеленяване“ прие Общинският съвет

------------------------------------
31.08.2017 / 20:07

Промени в бюджета на община Сливен, отдаване под наем на стадиона на Карандила и промяна в правилника на общинското предприятие „Озеленяване“ бяха приети от Общинския съвет в Сливен - съобщава Радио „Фокус.

Съветниците удължиха договора на наемателя на паркинга в общинския кооперативен пазар.

И на тази сесия се разглеждаха рутинни въпроси, свързани с разпореждането с общинско имущество, отпускането на финансови средства за културна и социална дейност и други.

Със 17 „за” и 11 „въздържали” се съветници не беше прието предложението за откриване на процедура за провеждане на публичен търг с явно наддаване за отдаване под наем на части от имоти – публична общинска собственост за разполагане на временни преместваеми обекти, които се намират в района на пешеходната зона на централната градска част в Сливен.

Общинският съветник Атанас Делибалтов, като вносител, оттегли предложението си за избор на временно изпълняващ длъжността управител на общинското дружество „Обреден комплекс”.

Към предварителния дневен ред от 39 предложения, внесени от кмета и общински съветници, бяха разгледани още 4 допълнителни важни за гражданите въпроса.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев