Община Сливен

Полицейските служители са посетили 90 сигнала за силна музика в Сливенско

------------------------------------
28.08.2017 / 15:25

През изминалата седмица служители на РУ-Сливен за посетили 79 сигнала за нарушаване на тишина, като 35 от тях са в квартал Надежда. Съставени са 21 акта, 6 протокола за предупреждения и са иззети 2 уредби.

27 са сигналите, посетени от служители на група „Охрана на обществения ред” към РУ-Сливен в останалите жилищни райони на града. Сигналите са предимно в квартал Комлука. Иззети са 2 музикални уредби, съставени са 5 акта и 13 протокола за предупреждение.

Служители на участък „Петолъчка” са се отзовали на 17 сигнала за силна музика в селата, обслужвани от участъка.

 

От 21 до 27 август в Нова Загора са посетени 4 сигнала, в Твърдица един, на територията на РУ-Котел са отработени 6 сигнала и са съставени 2 акта.

 

РУ-Сливен контролира използването на пиротехническите изделия. Всички фирми и граждани, които използват пиротехнически изделия от категория 2 и 3, определени в ЗОБВВПИ, за тържества, уведомяват началника на РУ-Сливен, като се задължават да ги използват съгласно реда, определен в ЗОБВВПИ и НОбС. Препоръчителният час е до 22,30 часа.

 

Служителите на РУ-Сливен използват всички законови сили и средства, както и наличния ресурс, за да се осигури спокойствието на гражданите и спазването на Наредба за обществения ред на територията на община Сливен.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев