Община Сливен

Луд екшън! Две полицайки се млатиха в районното във Враца

...
24.08.2017 / 10:21

Исторически бой е имало в сградата на районното управление на полицията във Враца, съобщава "Булнюз". Инцидентът е станал вчера преди обед и по нареждане на ръководството е направен опит да бъде потулен, като за него не знаят дори и част от редовите полицаи.

Във всички полицейски структури в областта върви комплексна проверка от София, наредена от министъра на МВР Валентин Радев. Вероятно това е и причината за повишеното напрежение в районното управление, което се ръководи от временен началник.

Вчера преди обед женски писъци вцепенили сградата на полицията. Наличните служители се втурнали към третия етаж, където заварили яростен бой между две свои колежки. Старши разследващ полицай Мариета Венова била повалила своята подчинена Рени Макавеева и блъскала главата й в стената.

Преди това двете били помели мебелите в стаята, след което ръкопашният бой и скубането на коси продължили в коридора. Преживелите какво ли не по време на своята работа полицаи гледали с невярващи очи случващото се и в крайна сметка все пак разтървали своите колежки. Здравословното състояние на пребитата Рени Макавеева обаче не е било добро и затова е закарана в болница за преглед, след който е получила болничен. По неофициална информация конфликтът бил свързан с работата им.

Веднага, след като боят бил потушен, шефът на районното издал уста заповед случаят да бъде потулен.

Скандалът е огромен, тъй като за първи път в историята до обществеността достига информация за бой между служители на МВР в собствената им сграда.

Министър Радев е длъжен да предприеме незабавни дисциплинарни мерки, които да нормализират ситуацията в районното управление на Враца. Министър Радев трябва да убеди врачани, че все още има държавност!

ПИК
 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев