Община Сливен

Офисът на НАП - Сливен с нови банкови сметки от 1 септември

...
24.08.2017 / 10:16

От 1 септември 2017 г. офиса на Националната агенция за приходите в Сливен ще има нова обслужваща банка и нови банкови сметки за плащане на данъци, здравни и осигурителни вноски и публични вземания.

Всички плащания от дружества, регистрирани на територията на офис на Националната агенция за приходите в Сливен, както и от физически лица с постоянен адрес в област Сливен следва да се извършват по новите сметки в „Инвестбанк" АД

В случай на превод по закрита банкова сметка на НАП, наредените средства ще бъдат върнати на платеца от неговия доставчик на платежни услуги.

Промяната на банковите сметки на офис на НАП Сливен се налага поради прекратяване на договора за обслужването му по желание на Уникредит Булбанк АД. За това, както и за да се осигури безпроблемното преминаване към обслужване от новата финансова институция, в периода от 28.08.2017 г. до 01.09.2017 г. банковите гишета в офис на НАП Сливен няма да работят.

Плащанията към настоящите сметки на офис на НАП Сливен до 31 август могат да се извършват от всеки доставчик на платежни услуги до крайния час, определен от него, за приемане на платежни нареждания за изпълнение през същия работен ден.

Повече информация за новите сметки очаквайте на 1 септември на интернет страницата на НАП www.nap.bg в рубриката "Плащане", подрубрика "Банкови сметки".

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев