Община Сливен

Г-жа Лъжа иска да мине за Г-жа Морал, но народът не яде пасти...

------------------------------------
23.08.2017 / 15:48

Сутринта по Би Ти Ви Корнелия Нинова отново заговори за истината. Наклеветили я за Цанков камък, щяла да съди Борисов и половината ГЕРБ...

Във времето лидерката на БСП доказа, че има тежки проблеми с истината. Като я чуя да морализаторства по телевизията, винаги се сещам за въпросите, които агенция ПИК й задава още отпреди изборите, и на които тя упорито не отговаря.

 

1. Ще разкаже ли защо и как на 28 години оглави държавния "Техоимпекс" в качеството си на синя комисарка, посочена лично от Командира Иван Костов? (вижте цялото разследване на ПИК в ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

2. Как успя да приватизира "Техноимпекс" по криминалната схема "РМД", да се сдоби с два апартамента и пари в кеш, докато разпарчетосваше преуспяващото някога външноикономическо предприятие?

3. Защо хладнокръвно измени на сините си ортаци и мина в лагера на "врага", приставайки на прословутия Р. Овч. в качеството му на зам.-министър в кабинета на Станишев? Кога партията-столетница се е доверявала на седесари и ги е изстрелвала във висшите етажи на властта? Каква е била цената, за да стане ренегат?

4. Защо бе уволнена от Сергей Станишев по съмнения в корупция? Какво е участието й в аферите "Вальо Топлото" и "Булгартабак"? Как министър, уволнен от предишния председател на партията, изведнъж яхва същата тази партия със съвършено изпрана биография?

5. Ще коментира ли най-после СРС-тата, публикувани в ПИК, на които заговорничи с енергийния Остап Бендер Красимир Георгиев - Фронтиера? (вижте в ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

6. Кой лансира пред нея кандидатурата на командващия ВВС Румен Радев за кандидат-президент на левицата? Вярно ли е, че това е генералът от КГБ Леонид Решетников?

7. Вярно ли е, че е станала лидер на БСП след задкулисна договорка с бизнесмена Георги Гергов, когото после отлъчи от ръководството на партията? Вярно ли е, че тя е просто фиктивно лице на председателския стол, манипулирано от сивия кардинал Р. Овч.?

 

Това са прости, ясни въпроси, които обаче тревожат цялото общество, а най-вече почтените избиратели на левицата. Докато не отговори на тях, Корнелия Нинова няма право да говори за истината.

Г-жа Лъжа иска да мине за г-жа Морал, но народът не яде пасти... "ПИК"

 

Недялко Недялков

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев