Община Сливен

66 сигнала за силна музика в Сливен, съставени са 10 акта и 28 протокола

---
07.08.2017 / 16:09

10 акта и 28 протокола за предупреждение заради силна музика са съставени в Сливен. Това съобщиха от ОДМВР – Сливен. През изминалата седмица служители на РУ-Сливен за посетили 66 сигнала за нарушаване на тишина, като 40 от тях са в квартал Надежда. Служители от участъка в квартала са съставили 6 акта по Наредба за обществения ред на територията на община Сливен и 18 протокола за предупреждение по Закона за МВР и са иззели една музикална уредба.26 са сигналите, постъпили от останалите жилищни райони на град Сливен, предимно в квартал Комлука. Служители на група „Охрана на обществения ред” към РУ-Сливен са съставили 10 протокола за предупреждение по ЗМВР и 4 акта.

 

РУ-Сливен контролира използването на пиротехническите изделия. Всички фирми и граждани, които използват пиротехнически изделия от категория 2 и 3, определени в ЗОБВВПИ, за тържества, уведомяват началника на РУ-Сливен, като се задължават да ги използват съгласно реда, определен в ЗОБВВПИ и НОбС. Препоръчителният час е до 22,30 часа.

 

Служителите на РУ-Сливен използват всички законови сили и средства, както и наличния ресурс, за да се осигури спокойствието на гражданите и спазването на Наредба за обществения ред на територията на община Сливен.

"Фокус"

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев