Община Сливен

Младежи от ГЕРБ-Сливен освежиха детска площадка в центъра на град Кермен

---
07.08.2017 / 11:54

Представители на младежката организация на ГЕРБ в Сливен освежиха детска площадка в центъра на град Кермен. Те са получили сигнал, че съоръженията в града са започнали да се чупят и ръждясват, и имат нужда от обновяване и боядисване.

„Веднага се отзовахме на молбата на хората от Кермен и всички младежи се включиха с ентусиазъм. Докато боядисвахме и обновявахме люлките, беседките и другите съоръжения на площадката, много хора ни поздравяваха и благодариха за нашата работа. Смятам, че именно ние, младите хора, трябва да даваме пример и да насочваме усилията си към полезни за обществото ни дейности. Инициативата за подновяването на тези уреди за забавления беше полезна, защото децата са бъдещето на тази страна и трябва да им даваме пример с нашите действия. Призоваваме всички да пазят и поддържат площадките си, и да почистват териториите определени за отдих”, каза Христо Котов, общинският съветник и член на НИС на МГЕРБ.

Младежите заявиха надежда, че със своята инициатива ще направят Кермен по – приветлив за гостите си и по – уютен за жителите на града. Подобни инициативи на младите хора от МГЕРБ продължават и в следващите дни в други населени места на общината, в които има нужда от помощ и облагородяване.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев