Община Сливен

Румен Иванов: Ще се случат хубави неща за Сливен. Напредва работата по проектите за благоустрояване

Румен Иванов
04.08.2017 / 14:04

До края на месец август предстои да се сключат договори за дейностите по проекта за подобряване на градската среда, който включва благоустрояване в кв. „Република” и по поречието на река Асеновска в Сливен. Няма обжалване на процедурите и решението на възложителя е влязло в сила. За това информира зам.-кметът по финансите Румен Иванов.

 

На 19 юли е отворена обществената поръчка за избор на изпълнител за "пробива" на ул. "Г.С.Раковски". Комисията по разглеждане и оценяване на офертите работи и предстои тя да излезе с предложение за допустимост на кандидатите.

Иванов подчерта, че активно се работи по проекта за интегриран градски транспорт. Вече е сключен договор за ремонт на производствено-техническата база на превозвача и изграждане на логистичен център на обръщалото на "Дюлева река". В процес на разглеждане са процедурите за доставка на 27 автобуса, за интегрирана билетна система и на система за информация на пътниците.

„Ще се случат хубави неща за Сливен. През лятото на 2018 градът ще бъде обновен с много нови обекти”, категоричен е Румен Иванов.

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев