Община Сливен

54 сигнала за силна музика са получени в полицията в Сливен за една седмица

---
01.08.2017 / 12:50

През изминалата седмица служители на РУ-Сливен за посетили 54 сигнала за нарушаване на тишина, като 24 от тях са в квартал „Надежда”. Служители от участъка в квартала са съставили 6 акта по Наредба за обществения ред на територията на община Сливен и 8 протокола за предупреждение по Закона за МВР. 30 сигнала са посетени в останалите жилищни райони на град Сливен, предимно в квартал Комлука. Служители на група „Охрана на обществения ред” към РУ-Сливен са съставили 15 протокола за предупреждение по ЗМВР и 4 акта.

 

РУ-Сливен контролира използването на пиротехническите изделия. Всички фирми и граждани, които използват пиротехнически изделия от категория 2 и 3, определени в ЗОБВВПИ, за тържества, уведомяват началника на РУ-Сливен, като се задължават да ги използват съгласно реда, определен в ЗОБВВПИ и НОбС. Препоръчителният час е до 22,30 часа.

 

Служителите на РУ-Сливен използват всички законови сили и средства, както и наличния ресурс, за да се осигури спокойствието на гражданите и спазването на Наредба за обществения ред на територията на община Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев