Община Сливен

Милена Славова и рок групи - на мотосъбора в Кипилово. Разиграват в томбола мотоциклет

------------------------------------
21.07.2017 / 11:38

Осми Национален мото събор – Кипилово 2017 се провежда в местността „Сайганица” край Котел, съобщиха организаторите от мото клуб „MSC Swallow 33.

Събитието вече втора година предлага изненади и игри, а за посетителите ще пеят Милена Славова, Рок групите „Pomorians „, Севи“ и OLD BASTARDS и Национално училище за фолклорни изкуства „Филип Кутев” -Котел.

За гостите на мото събора има много игри, изненади, награди и томболи, а желаещите да премерят силите на моторите си могат да участват на традиционния стънт шоу. Основната цел по думите на Иван Тодоров, председател на мото клуб „Лястовица 33”, е да се покаже модерното с традицията.

„И нека не забравяме корените си и да се гордеем с красотата на нашата родина и славно минало”, коментира още Тодоров и добави, че националният бит ще бъде показан чрез песните, танците- нестинари и тракийски ритуали.

Най – голямата награда на мотосъбора мотоциклет БМВ ще бъде изтеглена с томбола в събота, 22 юли. В проявата ще участват мотористи от цялата страна и 10 мото клуба от чужбина. "Фокус"

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев