Община Сливен

Кметът на Сливен Стефан Радев се срещна и разговаря с граждани

уйййй
20.07.2017 / 18:21

Граждани представиха проблемите си пред кмета на община Сливен Стефан Радев. Днес градоначалникът имаше приемен ден и прие 11 души. Бяха поставени въпроси, свързани с премахване на гаражи, асфалтиране на улица, проблеми с отводнителна канализация, преместване на съдове за смет и др.

 

Повечето от гражданите получиха отговор на поставените въпроси. При някои случаи се налага да бъде направена проверка за установяване на подробностите. Ако законово е възможно и е от компетенцията на общинската администрация, ще бъде оказано необходимото съдействие за решаване на проблемите. Кметът увери, че поетите ангажименти ще бъдат спазени.

 

С граждани днес се срещна и заместник-кметът по хуманитарни дейности Пепа Чиликова.

 

Общинското ръководство има приемен ден традиционно всеки първи четвъртък на месеца. Информация за реда на провеждане на приемния ден е публикувана на официалния сайт на Община Сливен на адрес: http://www.sliven.bg/index.csp?f=ReceptionRoomMun . С цел бързо решаване на неотложни проблеми и въпроси, представители на ръководството се срещат с граждани и извън приемния ден.

 

20.07.2017г.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев