Община Сливен

Предприятието по озеленяване в Сливен обявява телефон за сигнали на гражданите

------------------------------------
19.07.2017 / 09:22

Общинското предприятие "Озеленяване" в Сливен обявява телефон, чрез който гражданите може да подават информация за места, нуждаещи се от неотложно окосяване. Директорът на дружеството Веселина Казакова заяви, че всеки желаещ да информира за такива райони може да позвъни на телефон 087 6 044 089, както и да изпрати снимки на e-mail: landscaping_sliven@abv.bg.

Идеята е да бъдат обхванати повече проблемни участъци и промяната в града да бъде видима.

Веселина Казакова изрази удовлетворението си, че предприятието изпълнява успешно дейността си и вече са окосени и почистени немалко места, включително и такива, за които не са полагани грижи от години. Тя благодари на екипа си за отговорното и всеотдайно отношение към задълженията им, с който работи на терен.

"Работим по график, но искаме да дадем възможност и на гражданите да дават информация за местата, които според тях трябва да бъдат почистени и окосени приоритетно. За нас е от изключителна важност да удовлетворим желанията на жителите на града и полагаме големи усилия промяната да се забележи", каза директорът на общинското дружество.

Веселина Казакова заяви, че не само се коси, плеви и подрязват храстите, но и се събират и изхвърлят разпилените боклуци. Вечер тя контролира и дали се поливат зелените площи.

Общинското предприятие по озеленяване започна своята дейност на 3 юли.

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев