Община Сливен

73 сигнала за силна музика са посетени от служители на МВР - Сливен за една седмица

------------------------------------
18.07.2017 / 14:04

През изминалата седмица служители на РУ-Сливен за посетили 55 сигнала за нарушаване на тишина в квартал „Надежда”. 37 сигнала са посетени през работната седмицата, като за неизпълнение на полицейско разпореждане са задържани трима. Съставени са 9 акта по Наредба за обществения ред на територията на община Сливен. Посетени са 18 сигнала и са съставени 6 акта по време на специализирана операция, по опазване на обществения ред, проведена на територията на квартала от 20,00 на 15-ти до 03,00 часа на 16-ти юли.

Посетени са 18 сигнала на територията на град Сливен - кварталите „Комлука”, Дружба” и „Сини камъни”. Съставени са 8 протокола за предупреждение по ЗМВР.

 

РУ-Сливен контролира използването на пиротехническите изделия. Всички фирми и граждани, които използват пиротехнически изделия от категория 2 и 3, определени в ЗОБВВПИ, за тържества, уведомяват началника на РУ-Сливен, като се задължават да ги използват съгласно реда, определен в ЗОБВВПИ и НОбС. Препоръчителният час е до 22,30 часа.

 

Служителите на РУ-Сливен използват всички законови сили и средства, както и наличния ресурс, за да се осигури спокойствието на гражданите и спазването на Наредба за обществения ред на територията на община Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев