Община Сливен

Предприети са всички необходими дейности за поддръжката на зелените площи в Нова Загора

------------------------------------
14.07.2017 / 12:09

Преди броени дни бе извършена инсектицидна обработка на кестенови и акациеви дървета, посадени през последните 5 години и находящи се в централната пешеходна зона, Градската градина и по улиците „Васил Левски”, „Градинска”, „Патриарх Евтимий”, „Димитър Благоев”, „Александър Стамболийски”, Проф. Минко Балкански”. Ежедневно се поддръжат зелените зони в града.

„Община Нова Загора предприема всички необходими дейности за опазването на зелените площи, въпреки високите летни температури. Взети са мерки за интензивно поливане и почистване на декоративната дървесна, храстовата и тревна растителност и прилежащи алеи, паркови елементи и детски площадки.” сподели кметът Николай Грозев.

За да се радват жителите и гостите на Нова Загора на един по-чист, по-зелен и по-красив град служителите на отдел „Екология, чистота и озеленяване” работят с променено работно време и график, съобразен с температурните условия. Под техните грижи нашият град продължава да грее в ярки цветове със свежа зеленина и пъстри цветя.

 

 

 

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев