Община Сливен

Сливенската телевизия Канал 6 – с нов собственик? Наред с Мирослав Паскалев – Зорец спрягат името и на депутата Таско Ерменков

------------------------------------
07.07.2017 / 09:57

От известно време насам в публичното пространство усилено се говори за продажба на сливенската телевизия Канал 6.

Името на евентуалния нов собственик е Мирослав Паскалев – Зорец, телевизионер и публицист, собственик на филмова къща. А успоредно с него и зад него бива спряган депутатът от Сливен Таско Ерменков. На последните избори Зорец бе негов пиар. С изработен от него предизборен клип на БСП се разрази скандал, подпукан от „Господари на ефира”.

Зорец бива определян ту като крайно ляв и ексцентрик, ту като националист и близък на Боян Расате. Участвал е в протест срещу гейовете, като на рамене е понесъл едно от децата си, от чието вратле виси лист със следния текст: „Върнете дъгата на децата, педерасти!” (на сн. долу)

„Седмица” научи още, че Зорец обещавал ново тв-оборудване, нови хора в екипа и т.н. Затова работещите в телевизията са доста стресирани.

Шефът на Канал 6 Росен Станев отказа всякакъв коментар, освен че евентуална сделка може да бъде реализирана до месец.

Но доколко е ляв Зорец? Предлагаме негова статия, публикувана през октомври м.г. в софийски сайт озаглавена „Мирослав Паскалев – Зорец с нова атака към елита на БСП”.

 

Да ви попитам с каква съвест и неоснователно ме нападате? Мигар не знаете за РМД грабежите на Нинова и Гергов, докато Костов беше на власт? Членът на ИБ на БСП Драгомир Стойнев-уестингхауса, който унищожи с процедурни еврогейски хватки проекта „Южен поток“, беше на две бързи „посещения“ в САЩ в момент, когато БСП „избираше“ номинацията си!“

Бил съм нападнал Радев и нищо не съм казвал и писал за онова нещо Цачева. Кое е това нещо Цачева, че да му обръщам внимание? За Цачева всичко е ясно и ниКОЙ не ми го пробутва, като ПРОМЯНА за да направи ПОДМЯНА!

Повечето от четящите ме тук ме познават лично и знаят идеологическите ми убеждения. Знаят, че от 2011г. съм пренебрегнал работата си, семейството си и хобитата си, за да организирам тормоз на всички нива на ГЕРБерсткото управление. Също така знаят, че всичките ми съвместни действие с БСП са били тематични, и не еднократно съм заявявал, че докато БСП се ръководи от либерасти, подчинени на САЩ, няма как да вляза в колаборация с тях; а и те нямат подобни желания, предвид страха на интернационалното им комунистическо крило и глобалисткото либерално крило от националисти с автентични социални убеждения.

Сега аз ще ви попитам, каква ви е мотивацията да подкрепяте до истерия решението на Изпълнителното бюро на БСП да издигне Радев за президент?

Защо се правите на умрели лисици за фалшифицирания резултат от гласуването, с който РМД велможите, свинаря Гергов и хамелеона Нинова узурпираха властта на „Позитано“ №20?

Защо премълчавате, че на Национален съвет за избор на кандидат за Президент от БСП присъстват 125 човека и Радев е избран с 99 гласа от над 150 гласували?! Цветан Цветанов – ушето ли ви организира „честните“ избори на „Позитано“ №20 за Конгреса и номинациите, или е командировал някой от специалистите си?!

Да ви попитам и с каква съвест неоснователно ме нападате? Мигар не знаете за РМД грабежите на Нинова и Гергов, докато Костов беше на власт? Членът на ИБ на БСП Драгомир Стойнев-уестингхауса, който унищожи с процедурни еврогейски хватки проекта „Южен поток“, беше на две бързи „посещения“ в САЩ в момент, когато БСП „избираше“ номинацията си!

Твърдите ли, че е съвпадение и ако е така, какво е правил в САЩ? Ще сложите ли ръка на сърцето да отречете връзките на друга значима фигура от ИБ на БСП – трафиканта Кирил Добрев с Делян Пеевски и да кажете откъде има ултра скъпото АУДИ, за което на обикновен човек ще му трябват 40г. трудов стаж и да не купува храна, и да не плаща никакви сметки, за да може да си го купи?

Отричате ли, че Калоян Паргов е от ционистко-вашингтоското гей лоби в ръководството на БСП? За онова нещо Вигенин, дето се прави на вашингтонски ястреб, да питам ли?

Имам още въпроси, но и тези са повече от достатъчни.

Сега е моментът всички автентични и честни социалисти сами да решат кое е по-важно: да подкрепят и легитимират ПОДМЯНАТА, или да се вземат в ръце и да направят ПРОМЯНАТА първо в собствената си партия, за да не станат пасивни съучастници в доунищожаването на България и тяхната партия.

 

„Седмица”

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев