Община Сливен

Заради извършено обезпаразитяване до края на днешния ден е затворен парк „Юнак”

------------------------------------
07.07.2017 / 09:18

„Парк „Юнак” е затворен през целия ден заради извършено обезпаразитяване”, съобщи изпълняващият длъжността директор на общинското предприятие по озеленяване в Сливен Веселина Казакова. Поставени са предупредителни табели в района на детската площадка, на хълма и на площадката за разходка на домашни любимци. Цялата територия на парка е почистена от отпадъци, площите са окосени и е извършена дезакаризация.

 

От началото на седмицата, когато предприятието започна работа, са обработени участъци от източния вход на града бул. „Бургаско шосе”, окосено е трасето на ул. „Радой Ралин”, изчистен от плевели е розариумът в парк „Юнак”, площадката за разходка на домашни любимци, работи се и в централна градска част. Подобрено е състоянието на площите от „Розова градина” до НТС.

 

Рано тази сутрин работниците от предприятието по озеленяване започнаха работа в парка, който се намира в северната част на кв. „Стоян Заимов”. Дейностите се извършват съвместно с фирмите по чистота и за обезпаразитяване.

 

„Работим ударно. Терените, които сме обработили през първата седмица, са в много добро състояние и продължаваме поетапно в останалите райони на града”, каза Веселина Казакова.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев