Община Сливен

Джулай морнинг в Твърдица с местни рок групи

------------------------------------
03.07.2017 / 19:22

Община Твърдица реализира началото с подкрепата на спонсори, приятели, доброволци, които помогнаха това да се случи.

В концерта участваха местни рок групи, „Стилърс” и впечатляващото двучасово изпълнение на „Епизод”. Създадена бе добра организация на събитието-изграждане на сцена, общинският съветник Иван Петров предостави ел. захранването за озвучаване, осветление и търговската дейност.

Полиция, пожарна, спешна помощ-бяха на разположение. И не на последно място публиката! Тя повярва и беше тук - хора на различни възрасти, много млади семейства от близо и далеч– с коли, мотори, някои на палатки, други за няколко часа бяха далеч от ежедневието и жегата. Вечерта, брега на язовира, прохладата на нощта, силният рок, приятните разговори с приятели на чаша бира или край огъня, не може да се случи всеки път. Само на 30 юни срещу 1юли.

И Твърдица се вписа в Джулая с вярата, че следващата година, празникът ще бъде по-голям, първите му участници ще дойдат със свои приятели и ще се включат в концерта още групи. И в нощта и утрото на пречисването следващия път храмът, прелял през мечтите на 14 годишния Благовест и на секретаря Пламен Курумилев, ще намери много съмишленици за оцеляването си и ще изглежда по друг начин – достойно обгрижен, както се полага на храм.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев