Община Сливен

76 сигнала за силна музика за една седмица в Сливенско. Съставени са 8 акта и 29 протокола за предупреждение, иззети са 2 музикални уредби

------------------------------------
03.07.2017 / 11:13

През изминалата седмица служители на РУ-Сливен за посетили 49 сигнала за нарушаване на тишина в квартал „Надежда”. 12 сигнала в квартал „Диньо Дачев” и селата Сотиря, Тополчане и Злати войвода. 15 сигнала на територията на град Сливен- „Комлука”, Дружба” и „Сини камъни”. Съставени са 8 акта по Наредба за обществения ред на територията на община Сливен и 29 протокола за предупреждение по ЗМВР. Полицейските служители са иззели 2 музикални уредби.

 

РУ-Сливен контролира използването на пиротехническите изделия. Всички фирми и граждани, които използват пиротехнически изделия от категория 2 и 3, определени в ЗОБВВПИ, за тържества, уведомяват началника на РУ-Сливен, като се задължават да ги използват съгласно реда, определен в ЗОБВВПИ и НОбС. Препоръчителният час е до 22,30 часа.

 

Служителите на РУ-Сливен използват всички законови сили и средства, както и наличния ресурс, за да се осигури спокойствието на гражданите и спазването на Наредба за обществения ред на територията на община Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев