Община Сливен

Потресаваща изповед на проститутката Тинка от Сливен... 85-годишна сред най-платените в Атина

------------------------------------
30.06.2017 / 12:43

...Тъкмо мисля да се откажа от срещата си с проститутката и Бог взема нещата в свои ръце. От една такава дупка със скапани стоки излиза натруфено момиче, което ядосано псува на български.

Спираме го, разбира се, с: „Добър ден, ама вие наистина ли сте българка!”. Отговорът е положителен. Момичето се казва Тинка и е от Сливен. Ние също се пишем от Сливен и това върши работа.

Момичето ни кани на кафе. Няма нищо против да ни даде интервю за вестника, но не желае да показва снимката си, защото има три деца, мъж, свекър и свекърва в Сливен. Гарантираме й и разговорът започва.

 

Тинка от Сливен: Със спечелените пари дъщеря ми ще учи в чужбина Тинка е на 27 години и от пет години се подвизава в Азиатския квартал. Наели са квартира с още две български момичета, за да им излезе по-евтино. И трите издържат големи семейства в България, всеки месец изпращат по родните си места по 1000 до 1500 евро.

- Тинка, ти и в България ли беше проститутка?

- Боже, какво говориш! В България работех в бинго зала и печелех добре, но когато мъжът ми остана без работа, започнахме да гладуваме. Имаме три деца, свекър, свекърва и възрастна баба. Всичките са на моя издръжка.

Мъжът ми насила ме накара да си търся работа в Гърция. Гледах една 95-годишна баба, която на всичкото отгоре беше и шизофреничка и като се събудеше сутрин и като започне да врещи като яре направо полудяваш.

Синът й идваше веднъж през седмицата и беше един такъв, свит, побеляващ мъж. Рекох си, попаднах на кротък човек, защото мои познати ми бяха казали, че гърците много налитали на българки. Да, ама не, нали така беше онази приказка на журналиста Петко Бочаров. Една вечер мазният грък дойде късно вечерта да види майка си, а това за мен беше необичайно. Докато му правех кафе в кухнята, ме натисна и ме изнасили.

- Не се ли опита да викаш, да се спасиш?

- Какви ги приказваш. Тук не да викаш, ами да виеш, няма кой да се занимава с тебе. Особено пък, ако си българка. Гъркът беше с един огромен корем, отвратително мирише на мазна пот и като ме притисна, не можех да мръдна и въздух да си взема, а не да викам…На другия ден избягах от бабата. Отидох при едни българи, които уж уреждали нашенци на добра работа, а те се оказаха мръсници. Осигуряват проститутки за нашенските сводници. Така попаднах в бизнеса. Само за три часа моят сводник ми разказа играта. И ми я показа. Диво, зверски, жестоко…И ето ме днес, пар-екселанс българска проститутка.

- Колко, според тебе са българките, които проституират тук, в Атина?

- Не са малко. Може би са повече от 50, но не всички са в Азиатския квартал. Тук сме 11 българки и се разбираме отлично. От нас странят само две, но те са друга ракия - едната е на 85 години, а другата е на 76.

- Какви ги приказваш? Проститутка на 85 години, това не може да бъде!

- Ти си мислиш, че не може, но тези двете са най-скъпо платените сред нас. И винаги си имат клиенти, които умеят да плащат.

- А какви са клиентите им?

- Азиатци – китайци и индийци. И все млади мъже и момчета. Не знам те да дали майките си търсят в тези сбабичосани старици, бабите ли си, но скъпо си плащат за удоволствието да преспят с тях. Тези две баби са си чисти баровки. Имат си обслужващ персонал: фризьорка, масажистка, козметичка, които ги вкарват в приличен вид. Те не излизат като нас на пиацата, те са примадони и техните клиенти се поемат от специален човек, който ги води в покоите им. Те не общуват с нас, простосмъртните, защото се смятат за кралиците в бизнеса.

Между другото, то си е и баш така.

- А на каква цена работят тези две баби?

- Това ние не го знаем, но между нас се говори, че вземат поне три пъти повече от нас. - А ти, например, колко вземаш за сеанс?

- За един час класически секс тарифата ми е 150 евро, за един час нестандартен секс по желание на клиента – 250 евро, а за тройка – аз и двама или трима мъже – 500 евро. Тук се плаща предварително на сводника, а след това той плаща на нас половината от заработената сума.

- Не можеш ли да работиш без сводник?

- Мога, разбира се, но нямам никаква защита. А подушат ли това азиатците, защото нашите клиенти са все такива, не само, че няма да платят, а ще ни вземат и онова, което сме изработили. А сводникът е нашето защитно крило. Клиентите ни много добре знаят, че ако се опитат да ни измамят, ще си имат големи неприятности.

Веднъж един китаец се беше изгаврил с наше момиче от Шумен. Намериха го пребит в една канавка. От тогава нямаме никакви проблеми.

- Смяташ ли да се върнеш в България?

- Разбира се, децата ми растат там. Най-голямото вече е в девети клас и аз съм събрала пари, с които да го изпратя да се учи в чужбина. Аз отдавна исках да се прибера в родното си село, в Сливенско, но моят мъж не разрешава, защото щели да започнат да умират от глад.

- А той знае ли с какво се занимаваш тук, в Атина?

- Предполагам, че се досеща, но за него е важно да си получи месечното подаяние и да седне в кръчмата да черпи. Другото едва ли го вълнува. Така че ако ме питаш дали имам угризения, нямам. Никакви. Както казва моят работодател: „Всичко при нас е бизнес! Много е просто – мъжът има нужда от любов, а вие, жените, от пари. Давате и получавате, всичко е толкова просто…” (Със съкращения от "Блиц")

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев