Община Сливен

Обединена школа по изкуствата "Илия Аврамов" в Нова Загора отбеляза края на учебната година

------------------------------------
26.06.2017 / 11:30

На 23 юни от 19.00 ч. с традиционен концерт на лятната сцена възпитаниците на ОШИ "Илия Аврамов" отбелязаха края на учебната година.

За да се порадват на талантите, сред публиката бяха народният представител в 44-то Народно събрание Галя Захариева, председателят на Общински съвет Георги Николов, заместник-кметът Светла Стоянова, началникът на отдел "Култура, медийна политика и интеграция на малцинствата" Станимира Кънчева, много родители, учители, роднини и граждани.

Началото на културната проява постави директорът на Школата по изкуства Андония Спасова. Тя изказа благодарност и похвала на малките таланти за трудолюбието и усърдието при усвояването на новите знания.

"Измина още една плодотворна година, през която вие разкрихте своите заложби и развихте уменията си с много прилежност и старание. Всеки от вас се докосна до изкуството и се изяви на голямата сцена. Натрупаният опит ще Ви направи още по-уверени и амбициозни. Благодаря на всички родители и учители за любовта и всеотдайността, с която подкрепихме нашите деца да покажат най-доброто от себе си."

Тя изказа благодарност и на ръководството на Община Нова Загора за подкрепата и съпричастността при всяка изява на възпитаниците на Школата по изкуства.

В топлата лятна наслада и радост на своята публика донесоха деца от класовете по "Народно пеене", "Поп пеене", "Пиано", "Китара", "Ударни", "Балет" и др.

След техните красиви и заразителни песни, танци и инструментални изяви, заместник-кметът на Община Нова Загора Светла Стоянова поднесе на г-жа Спасова букет с цветя със специалните благодарности на кмета Николай Грозев и поздравителен адрес от негово име.

"Благодаря Ви за любовта, всеотдайността, енергията и високия професионализъм, които влагате във високоотговорната Ви мисия да възпитавате у нашите деца любов към изкуството. Не спирайте да творите, да изграждате и вдъхновявате младите таланти."

Всички ученици получиха своите дипломи за успешно завършване на учебната година с пожелания за весело и незабравимо лято.

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев