Община Сливен

62 сигнала за силна музика са посетени от служители на РУ-Сливен за една седмица. Един е задържан, иззети са 6 музикални уредби

------------------------------------
26.06.2017 / 14:49

През изминалата седмица служители на РУ-Сливен за посетили 32 сигнала за нарушаване на тишина в квартал „Надежда”, 18 в „Диньо Дачев” и 12 в кварталите „Комлука”, Дружба” и „Сини камъни”. Един е задържан за неизпълнение на полицейско разпореждане, съставени са 12 акта по Наредба за обществения ред на територията на община Сливен и 22 протокола за предупреждение. Полицейските служители са иззели 6 музикални уредби.

 

РУ-Сливен контролира използването на пиротехническите изделия. Всички фирми и граждани, които използват пиротехнически изделия от категория 2 и 3, определени в ЗОБВВПИ, за тържества, уведомяват началника на РУ-Сливен, като се задължават да ги използват съгласно реда, определен в ЗОБВВПИ и НОбС. Препоръчителният час е до 22,30 часа.

 

Служителите на РУ-Сливен използват всички законови сили и средства, както и наличния ресурс, за да се осигури спокойствието на гражданите и спазването на Наредба за обществения ред на територията на община Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев