Община Сливен

25-то заседание на Общинския съвет в Твърдица се провежда днес

------------------------------------
26.06.2017 / 10:50

12 точки са включения в предварителния дневен ред на сесията на Общински съвет – Твърдица. Редовното 25-то заседание ще се проведе днес, 26 юни, от 9.30 ч. в заседателната зала на Община Твърдица.

Ще се разглеждат изказвания, питания, становища и предложения на граждани, както и предложение за Приемане на актуализирания бюджет на Община Твърдица към 31.12.2016 г. и отчета за касово изпълнение на бюджета за периода 01.01. - 31.12.2016 г., Приемане актуализация в Програмата за управление и разпореждане с имотите – общинска собственост, Предложение относно Приемане на оценка и продажба, чрез публичен търг с явно наддаване на УПИ, отредени за жилищно строителство по плана на с. Червенаково.

И още: Отдаване под наем на лекарски и стоматологични кабинети в здравни служби в община Твърдица, представляващи части от имоти публична общинска собственост. Ще се предложи утвърждаване на общинска транспортна схема за обществени превози на пътници с автобуси, както и приемане на Програма на мерките за закрила на деца с изявени дарби в община Твърдица.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев