Община Сливен

Кметът на Нова Загора Николай Грозев даде традициония прием за социалните работници

-------------------------------
16.06.2017 / 12:49

Община Нова Загора винаги се е отличавала с добри практики и услуги в социалната сфера, като ръководството й води целенасочена социална политика. За да отдаде заслуженото уважение на всички, които ежедневно с много търпение, всеотдайност и последователност изпълняват благородната си мисия да оказват помощ на най-уязвимата част от нашето общество, кметът Николай Грозев за поредна година дадем прием в тяхна чест.

В 20.00ч. градоначалникът посрещна в Клуб на дейците на културата усмихнатите социални работници от Дом за стари хора, с. Баня; Комплекс за социални услуги за деца и семейства, с. Асеновец; Домашен социален патронаж, гр. Нова Загора; Защитено жилище за хора с умствена изостаналост, гр. Нова Загора; Дневен център за деца с увреждания, с. Асеновец и Център за обществена подкрепа, гр. Нова Загора. Техният празникът беше уважен от председателя на Общински съвет Георги Николов.След музикалните поздрави на възпитаниците на ОШИ „Илия Аврамов” кметът Николай Грозев се обърна към присъстващите:

„Дейността на социалните работници обикновено не е толкова видима, но резултатите на вашия труд са значителни за нашето общество. За вашата професия се изискват не само голямо сърце и качества като милосърдие и съпричастност, но и готовност за поемане на голяма отговорност. Вашата работа не е само професия, но и кауза, която се подчинява на принципи и ценности.”- каза г-н Грозев. Той пожела на всички здраве, бодър дух, енергия, воля и всеотдайност в изпълнението на благородното им призвание. Вечерта продължи с много настроение и веселие.

Още снимки от новината

...
...

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев