Община Сливен

Куклен театър - Сливен закрива сезона с постановката „Глупавият вълк“

------------------------------------
08.06.2017 / 11:44

На 11 юни /неделя/, от 11.00 часа, Държавен куклен театър-Сливен ще закрие 56-ия си сезон с премиерата на спектакъла „Глупавият вълк“. Драматизацията и режисурата са на Теодора Попова - Лазарова, сценографията е дело на Диана Узунова - Тодорова, а музиката е на Гергана Василева.

Участват актьорите Анна – Валерия Гостанян, Делян Кьосев и Любомир Желев. Постановката е по малко позабравената едноименна приказка на Елин Пелин, която ни учи да не се предаваме, а да се борим, да използваме своите качества, за да се справим с всяка неочаквана ситуация и да продължим напред! Колкото и страшен да е противникът, не физическата сила, а нашият ум е най-силното оръжие, на което можем да разчитаме.

С атрактивни герои, интригуващи ситуации и прекрасна музика сливенските кукленици ще представят една поучителна и много забавна история. Редица престижни награди, нови постановки и творчески проекти, поредна година с отлична оценка за работата от Министерство на културата са сред успешните постижения на театъра за сезон 2016/2017.

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев