Община Сливен

Сливен е с най-много представители на Европейския стрийт футбол фестивал за хора в неравностойно положение

------------------------------------
31.05.2017 / 12:23

Заместник-кметът Пепа Чиликова поздрави момчетата от Сливен, които участваха в националния „Отбор на надеждата” по време на Европейския стрийт футбол фестивал за хора в неравностойно положение.

Град Сливен има най-много представители в националния отбор. Националният селекционер на тима Кирил Кюлев подбра общо петима младежи от Сливен, които се включиха в международния фестивал. Това са Севдалин Тичалиев, Алекс Кочев, Асен Йорданов, Митко Йорданов и Васил Асенов. Техен треньор е Любомир Черкезов. Футболният отбор е към Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Сливен.

"Подкрепям това, което правите и смятам, че сте в правилната посока. Винаги, когато човек се труди, усилията имат резултат. Давайте пример, най-вече на тези, които са по-малки от вас", заяви Пепа Чиликова. Тя пожела на момчетата да продължават да се занимават с футбол, но изтъкна, че и училището е важно.

На срещата, която се състоя в кабинета на заместник-кмета, присъстваха кметският наместник в квартал "Надежда" Диана Делчева, Лилия Радева - секретар на Местна комисията за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Сливен, и спортният експерт в общинска администрация Силвия Никова.

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев