Община Сливен

Специализирана акция по опазване на селскостопанската продукция се проведе в Твърдица... Кражба на пари от частен дом в с. Камен

------------------------------------
31.05.2017 / 11:00

Специализирана операция по опазване на селскостопанската продукция от престъпни посегателства е проведена от 25 до 30 май на територията на РУ-Твърдица. Проверени са 115 лица, 86 автомобила и превозни средства с животинска тяга. Извършени са проверки в пунктове за изкупуване на череши в региона. В хода на операцията са констатирани 28 нарушения на ЗДЛД, ЗОССИ и НОБС. Разкрити са 4 престъпления по чл.195, ал.1, т.4 за кражба на череши от частни имоти.

 

Новозагорски огнеборци спасиха две сгради след възникнал пожар в навес, причинен от небрежност при боравене с открит огън. Сигналът е получен в 14,23 часа, произшествието е ликвидирано в 15,50 часа от четирима служители на дежурна смяна при РСПБЗН-Нова Загора. Пострадали няма.

 

Служители на участък “Петолъчка” работят по кражба на пари от частен дом в сливенското село Камен. На 28 май, около 07,30 часа, неизвестен извършител е проникнал в незаключен частен дом, собственост на 50-годишен мъж. По данни на заявителя от дома му е открадната сумата от 2800 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

 

В РУ-Котел са започнати две бързи производства са управление на моторни превозни средства, които не са регистрирани по надлежния ред. На 30 май в село Филаретово са установени двама водачи на 31 и 26 години, които управляват нерегистрирани мотопеди “Ямаха” и “Хонда”.

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев