Община Сливен

Община Сливен започва ремонт на уличната мрежа в града

Община Сливен започва ремонт на уличната мрежа в града
29.05.2017 / 10:25

Общината започва основен ремонт и технологично възстановяване на уличната мрежа в град Сливен. Дейностите, които ще започнат в рамките на две седмици, ще се изпълняват от „Пътно поддържане”. За основен ремонт на улиците в града, по одобрен от кмета на общината списък, са предвидени един милион лева. Ще се извършва основен ремонт на улици от първостепенната улична мрежа, широк център, кварталите „Клуцохор”, „Сини камъни”, „Комлука”, „Ново село”, „Българка”, „Дружба”, „Даме Груев”, „Република”, „Кольо Фичето”, „Речица”, както и локално платно на ул. „Банско шосе” в промишлената зона на Сливен.

 

Ремонтът на уличната мрежа в населените места в общината ще започне след приключване на процедурата за избор на изпълнител по Закона за обществените поръчки. В момента има жалба за спиране на процедурата. Комисията за защита на конкуренцията не се е произнесла по нея.

 

Текущ ремонт на улици и пътища /запълване на единични дупки/ ще се извършва по отделен договор в рамките на финансовите разчети на община Сливен за 2017 година. В него е предвиден ремонт на ул.”Раковски”, където има пропадане на пътното платно и настилката се разрушава. Сега пропадането се проследява и се вземат мерки за отстраняване на проблема.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев