Община Сливен

Благотворителен концерт „Да помогнем на Самуела заедно” ще се състои в Сливен на 29 май

Благотворителен концерт „Да помогнем на Самуела заедно” ще се състои в Сливен на 29 май
26.05.2017 / 12:58

Благотворителен концерт „Да помогнем на Самуела заедно” ще се състои в Сливен на 29 май 2017г. от 18 часа в „Зала Сливен”. Той е част от инициативите, чрез които много хора от страната се стремят да помогнат за финансирането на важната за Самуела операция, защото това малко момиченце има право на своя шанс за живот и щастие, а необходимата сума от 93 600 лв. е непосилна за семейството.

 

Със съдействите на Община Сливен, агенция компас и Център за подготовка на специалисти, концертът се организира от колегите на майката на Самуела – Стела Куриян, която е младши сержант в Център за подготовка на специалисти и е в състава на Военния духов оркестър.

 

На сцената ще излязат Ансамбъл за народни песни и танци-Сливен, Военният духов оркестър на ЦПС, оркестър „Карандила”, индивидуалните изпълнители Станчо Павлов, Мишо Мишев, Милена Гемеджиева, Симеон Павлов, Николай Ботев, Борис Панайотов и актрисата Николина Янчева. Те, заедно с публиката, правят своя колегиален и приятелски жест, защото това е най-малкото, което би могло да бъде сторено.

 

Дарение може да бъде направенно и по следния начин:

 

Банкова сметка

УниKредит Булбанк

IBAN: BG68UNCR70001522945891

BIC (SWIFT) код: UNCRBGSF

Емануил Христов Куриян (баща на Самуела)

 

Paypal account: emo_k_2000@yahoo.com

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев