Община Сливен

Жени Герб-Сливен с инициатива за абитуриентските балове

---
26.05.2017 / 09:36

13 са победителите в инициативата на ЖГЕРБ-Сливен „Да посрещнем своя бал с усмивка“. Над 200 участници и няколко салона за красота се включиха в томболата, инициирана от организацията. Печелившите бяха изтеглени от представители на ЖГЕРБ-Сливен.

 

В салони за красота в града бяха поставени специални кутии на ЖГЕРБ, а всеки абитуриент имаше възможност да се включи. По повод абитуриентските балове, организацията инициира кампания, чрез която направи подарък на няколко млади дами от Сливен.

 

Томболата бе изтеглена в офиса на ПП ГЕРБ-Сливен.

 

13 са победителите, които ще получат своите ваучери в салоните за красота. Те ще могат да се възползват от различни процедури. Организаторите от ЖГЕРБ-Сливен обявиха, че инициативата ще се реализира и през следващата година.

 

Имената на победителите:

 

Фанка Неделчева –маникюр, Диляна Минкова-прическа, Ваня Симеонова-маникюр, Василена Панайотова-прическа, Райна Петрова-прическа, Александра Минчева-грим, Ива-маникюр, Стели Георгиева-грим , Ралица Петрова-прическа, Галина Петрова-маникюр, Рени Панайотова-прическа, Жорета Стефанова-маникюр, Даниела Стоянова-прическа.

Пресцентър ПП ГЕРБ-Сливен

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев