Община Сливен

Община Сливен се присъедини към платформата “iLoveBulgaria“

------------------------------------
22.05.2017 / 10:41

Община Сливен се присъедини към платформата “iLoveBulgaria“. Това е новият интерактивен гид на България, съвместно с Министерството на туризма, предоставящ информация както за забележителностите на България, така и за специалните предложения на местните фирми.

 

Мобилното приложение “iLoveBulgaria” предлага на гражданите и туристите неповторимо клиентско преживяване посредством атрактивни оферти и разнообразни програми за лоялност. Община Сливен официално е част от проекта и предстои онлайн дестинацията да бъде завършена. Скоро интерактивният гид на България ще „развежда“ туристите из местните забележителности. Интерактивната карта на iLoveBulgaria показва снимки и видеа от емблематични български паметници на територията на общината. Местните туристически забележителности и събития ще бъдат популяризирани чрез няколко различни канала - мобилно приложение, Facebook, Instagram, Viber.

 

Свалете приложението ILoveBulgaria на своя телефон. Присъединете се към най-новата интерактивна платформа на България. Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.loyalty iOS: itunes.apple.com/us/app/ilovebulgaria/id1134621980

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев