Община Сливен

Деца от четири детски градини в Сливен получиха награди от конкурс „Мамо, татко, батко - не пушете!”

------------------------------------
19.05.2017 / 14:47

Деца от четири детски градини в Сливен се включиха в конкурс за тематично ученическо творчество, който се провежда във връзка с програмата „Моето здраве - моя отговорност” на Общински съвет по наркотични вещества /ОбСНВ/, Превантивно информационен център /ПИЦ/. Тази година в конкурса са включени и децата от предучилищна възраст с рисунки по темата „Мамо, татко, батко - не пушете!”. Накратко конкурса и отличените представи Таня Павлова, директор на ОбСНВ.

 

Първо място спечели Ния Иванова – ДГ „Елица”, второ Дария Петрова – ДГ „Детски рай”, трето място за Димитър Петков – ДГ „Вержин и Хаик Папазян”. Поощрителни награди получиха Християна Павлова – ДГ „Божур”, Теодора Стефанова – ДГ „Папазян” и Елена Стоянова от ДГ „Елица”.

 

Пепа Чиликова – зам.-кмет „Хуманитарни дейности” и председател на ОбСНВ връчи грамоти и подаръци на малчуганите. Чиликова насърчи децата да казват на родителите си това, което ги тревожи в тяхното поведение по отношение на темата. „Уверявам Ви, то ни жегва много сериозно. Когато сте загрижени за Вашите мама и татко, не се притеснявайте да им го кажете”, посочи Чиликова.

 

Зам.-кметът връчи грамоти и на директорите на детските градини, участвали в конкурса. Тържеството се състоя днес в залата но Областния информационен център. На него присъстваха родители, учители и деца от детските градини.

 

Повече информация можете да получите на сайта на Общинския съвет по наркотични вещества /ОбСНВ/: http://pits.sliven.net/

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев