Община Сливен

Пъстроцветна арт декорация радва жители и гости на Нова Загора

------------------------------------
17.05.2017 / 15:09

Нова свежа, пъстроцветна, пролетна декорация, подарък от Общинското ръководство, по случай дипломирането на випуск 2017, радва жители и гости на Нова Загора. На централната пешеходна зона, от началото на градския площад до Многофункционална спортна зала „Младост“, бяха монтирани десетки цветни чадъри. Оригиналната арт инсталация придава особен колорит на красиво озеленената и уютна Нова Загора.

Тя е още един жизнерадостен щрих, който ще допълни и обогати пролетната промяна на града ни, заедно с подновените цветни лехи.

"Атрактивната украса е по идея на Светла Стоянова – зам.-кмет на общината, по повод 24 май – специална дата, на която се чувстваме истински българи. Тя е един прекрасен начин да създадем още по-приповдигнато и емоционално настроение за новозагорци в навечерието на празника. Убеден съм, че пъстроцветната арт декорация ще се превърне в любим акцент на жителите и гостите на града по време на тържествата по случай Деня на светите братя Кирил и Методий.“ – каза кметът Николай Грозев.

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев