Община Сливен

Посипаха блажна боя върху колите на 59-годишен от Сливен... Кражби в Нова Загора и Твърдица

------------------------------------
15.05.2017 / 11:00

Сливенските криминалисти работят по случай на унищожаване на два автомобила, собственост на 59 годишен мъж от гр.Сливен, паркирани пред дома му. За времето от 20,00ч. на 11 май до 09,15ч. на 12 май, неизвестно лице е посипало блажна боя върху предните капаци на двата леки автомобили. Образувано е досъдебно производство.

 

В РУ-Нова Загора е образувано досъдебно производство срещу 38 годишен мъж за неправомерно присъединяване към електро-преносната мрежа.

На 12 май в 10,15 часа, в ОДЧ на РУ -Нова Загора е получено съобщение от служители на КЕЦ -гр.Нова Загора за извършено неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа в частен дом в с.Новеселец.

В последствие се установило, че 38 годишен мъж от същото село, посредством мостов проводник е осъществил неправомерното присъединяване, при което използваната електроенергия не се отчитала от измервателния уред.

 

Новозагорските криминалисти работят по случай на извършена кражба на телефонен кабел от землището на с.Баня, оБщина Нова Загора. Вчера за времето от 13,30 часа до 17,30 часа от гр.Нова Загора в посока с.Баня, неизвестно лице е направило изкоп с дължина 130 метра и след като е срязало с техническо средство е извършило кражба над 400 м. кабел, закопан в земята, с неустановена стойност. Образувано е досъдебно производство.

 

24 годишен мъж е заловен за притежаване на наркотично вещество. Вчера гр.Твърдица около полунощ полицейски екип, след извършена проверка на мъж от гр.Габрово,, същият доброволно е предал хартиен плик със суха зелена листа маса, реагираща при направения полеви тест на марихуана. Образувано е досъдебно производство.

 

Криминалисти от РУ-Твърдица работят по случай за кражба на лек автомобил, собственост на 64 годишен мъж. Вчера за времето от 02,00 часа до 08,30 часа , в гр.Твърдица, неизвестно лице е отнело лек автомобил „Фолксваген пасат“, паркиран пред дома на собственика. В последствие автомобила е намерен, изоставен на около 600 м. южно от улицата, от която е отнет, с липсващ акумулатор. Образувано е досъдебно производство.

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев