Община Сливен

Новият областен управител Чавдар Божурски встъпи в длъжност

------------------------------------
12.05.2017 / 12:42

Новият областен управител на Сливен Чавдар Божурски встъпи в длъжност днес. Досегашният областен управител Татяна Петкова представи новия областен управител пред екипа на Областна администрация - Сливен. Тя каза, че Божурски е изграден професионалист и уважавана от обществеността личност и изказа удовлетвореност, че именно той заема поста.

 

„За мен беше чест да изпълнявам длъжността в продължение на година и три месеца. Подходих с ясното съзнание, че мога да изпълня поверените ми законови правомощия и функции с подкрепата на правителството, на местната власт и с активното участие на целия екип на Областна администрация – Сливен“, каза Петкова и допълни: „Благодарна съм на екипа на администрацията, защото с тях работихме упорито и постигнахме високи резултати. Предстоят много важни задачи и затова искрено желая на добър час на Чавдар Божурски“.

 

Божурски благодари на Петкова, че оставя дейността на Областна администрация в много добро състояние. „Макар да притежавам управленски опит, ще ми бъде необходимо малко време, за да навляза в конкретиката на работата тук. Ще проведа разговори с екипа и ще си изясня организацията и задачите, за да вземаме правилните и законосъобразни решения и занапред“, завърши Божурски.

"Дарик"
 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев