Община Сливен

Областен информационен център - Сливен финализира кампанията „Заедно за Европа“

------------------------------------
12.05.2017 / 12:38

С атрактивно ховърборд шоу Областен информационен център Сливен постави финал на кампанията „Заедно за Европа“. Много усмивки и приятни емоции съпътстваха празничната проява, организирана със съдействието на Община Сливен.

В шоу програмата участваха младите таланти от балет „Барби“ с художествен ръководител Силвия Терзиева при Военен клуб – Сливен. За доброто настроение на малки и големи се погрижиха актьори от Държавен куклен театър – Сливен.

 

Всички присъстващи имаха възможност да участват в забавни игри, а за победителите Областен информационен център Сливен осигури и множество предметни награди.

 

Под мотото „Заедно за Европа“ с поредица от събития Областният информационен център отбеляза три значими годишнини – 60 години от създаването на Европейския социален фонд, 10 години от присъединяването на България към ЕС и 6 години от функционирането на Мрежата от 28 информационни центъра.

 

В рамките на кампанията екипът на Центъра посети всеки един от общинските центрове, където на място информира за целите на инициативата и разяснява въпроси, свързани с актуални и предстоящи възможности за финансиране на проекти с европейски средства. Информационните срещи бяха съпътствани с празнични мероприятия, в които се проведоха забавно шоу, игри, творчески работилници и викторини, посветени на трите юбилейни събития.

 

Инициативата бе насочена към широката общественост и популяризира приноса на Еврофондовете за развитието на регион Сливен.

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев