Община Сливен

В Нова Загора се проведе концерт-спектакъл на Танцова школа „All steps”

------------------------------------
10.05.2017 / 12:18

На 09 май театралната зала на НЧ „Диньо П. Сивков 1870” беше препълнена, а сцената едва успя да побере всички участници в бляскавия концерт-спектакъл на Танцова школа „All steps”.

Танцьорите на школата и техните ръководители Стоян и Павлина Петрови подариха на своята публика един прекрасен и неповторим празник, като напълниха сърцата и душите на присъстващите с красотата на българските народни песни и танци. С невероятен заряд под светлините на прожекторите се редуваха игриви и темпераментни хора, преплитайки се с магичните и звънки гласове на Фолклорна формация „АЕДА” и емоционалните и изящни танцовите изпълнения на ТШ „All steps” гр. Ямбол.

В края на бляскавия концерт –спектакъл на сцената излязоха всички участници и ръководителите на танцовите школи и формации. Под нестихващите скандирания на наелектризираната публика, бяха изпратени с много овации и абитуриентите от ТШ „All steps”.

Сцената беше отрупана с цветя от горещите им почитатели с пожелания за градивен ентусиазъм, все по-големи амбиции и заслужени отличия и награди.

Вече седем години ръководителите на ТШ „All steps” съхраняват красотата на българския фолклор като увличат след себе си нашите деца, възпитавайки ги вдуха на уникалната българска култура.

ВСедем години те са извор на непреходни традиции и олицетворение на жаждата ни за съхранение на културните ценности. За кратката си творческа кариера танцовата школа успя да се утвърди като една от водещите в нашата община. Творческият й заряд е огромен, а танцуването в нея е един безкраен цикъл от музика, живот, емоции.

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев