Община Сливен

Областен информационен център Сливен организира ховърборд шоу за деца и родители

------------------------------------
10.05.2017 / 09:21

Областен информационен център Сливен продължава изпълнението на националната кампания „Заедно за Европа“ с атрактивно ховърборд шоу за деца и родители. Забавни игри, танци, викторина и много награди очакват всички жители и гости на гр. Сливен.

Празничното събитие ще се състои на 11 май 2017 г. /четвъртък/ от 12:30 часа пред Областен информационен център Сливен. Мероприятието се организира съвместно с Община Сливен.

В шоу програмата ще участва балет „Барби“ с художествен ръководител Силвия Терзиева при Военен клуб – Сливен. Водещи на събитието ще бъдат актьори от Държавен куклен театър – Сливен.

Мероприятието е част от инициативата „Заедно за Европа“, която се осъществява на територията на цялата страна чрез Мрежата от 28 информационни центъра. Целта на кампанията е да повиши информираността сред гражданите относно постигнатите резултати от изпълнението на европейски проекти, както и отбелязването на три значими годишнини: 10 години от присъединяването на България към Европейския съюз, 60 години от създаването на Европейския социален фонд и 6 години от функционирането на Мрежата от Областни информационни центрове.

 

Екипът на Областен информационен център Сливен кани всички, които желаят и имат умения в управлението на ховърборд, да вземат участие в шоуто.

 

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

Областен информационен център Сливен е част от Мрежата от 27 областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление" 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

За допълнителна информация:

Областен информационен център Сливен

бул. „Цар Освободител“ №1

тел.: 044/ 611 145

email: oicsliven@gmail.com

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев