Община Сливен

Благотворителен концерт в подкрепа на Георги Атанасов ще се състои на 12 май в зала "Сливен"

------------------------------------
05.05.2017 / 09:17

Димитър Димитров от град Сливен призовава:

Предприемаме една кампания в подкрепа на Георги Димитров Атанасов, който има нужда от нашата помощ. От лятото на 2013г. е със трептения на мускулите на ръцете, а по късно и на краката. В последствие има слабост и затруднени движения в крайниците. Следва бърза прогресия и стопяване на дисталните, а по късно проксималните мускули на крайниците. Лежал е многократно в неврологичните отделения на УМБАЛ "Св. Наум", УМБАЛ "Александовска" , Военно-медицинска Академия. Поставена му е диагноза "Болест на двигателния неврон - Латерална Амиотрофична Склероза"(ALS) .

 

Георги е работил е като офицер във "Военна Полиция", гр. Сливен.

 

В началото на юли 2016г. е извършена имплантация на стволови клетки в клиника в Белград. В момента е с прогресивно увреждане на периферен двигателен неврон до степен на тежка пареза в четирите крайника. Не може да се движи и самообслужва.

 

От месец януари тази година се провежда лечение с продукт внесен от Япония (Radicut), който се влива венозно всеки 10 дни. За месец лечението с този продукт е на стойност 4500 лв. До сега са извършени всички вливки. По мнение на лекари лечението трябва да продължи минимум една година, но средствата не достигат.

 

В тази връзка, Ви каним на Благотворителен концерт "ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ЖИВЕЕ" на 12.05.2017г. от 19.00 часа в новата зала "Сливен"(бившата "Георги Кирков" - зад Съдебната палата).

 

Покани може да закупите в магазин "Килими" (в "блок Килими") до ДКЦ-2, където може да дарите и в кутията за дарение "ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ЖИВЕЕ", а също така на място преди концерта.

 

Телефон за връзка: 0889 329 127

 

Дарителска сметка на която желаещите могат да дарят е :

 

В полза на Георги Димитров Атанасов

 

IBAN: BG84 TEXI 9545 4005 2885 00

 

BIC: TEXIBGSF

 

Банка: ТексимБанк

 

НЕКА ДАДЕМ ШАНС ЗА ЖИВОТ !

"Наблюдател"
 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев