Община Сливен

От НАП - Сливен напомнят: Днес е крайният срок за подаване на годишните данъчни декларации за получени доходи от физически лица през 2016 г.

------------------------------------
02.05.2017 / 10:48

Днес е крайният срок за подаване на годишни данъчни декларации за получени доходи от физически лица през 2016 година. Офисът на НАП в Сливен ще работи непрекъснато от 9, 00 ч. до 17, 30 ч. и докато има чакащи клиенти в салона за обслужване. За улеснение гражданите могат да подават попълнени екземпляри на декларациите си, като ги регистрират с входящ номер и в 42 пощенски станции на територията на област Сливен. Цената на пощенската услуга е 1, 20 лв.

Всички, които пък решат да изпратят документите си като обикновени пощенски пратки, могат да ги насочат към адрес – офис на НАП – Сливен, ул. „Генерал Столипин” № 19. Чрез пощите могат да се изпратят и декларации с баркод, които се попълват в сайта на агенцията www.nap.bg , като специална програма автоматично изчислява данъчното задължение, след което формулярът се разпечатва на принтер. За изпратените по пощите декларации е валидно клеймо с дата 2 май.

Най-лесно и бързо данъчните декларации се подават по интернет. За целта може да използвате електронен подпис или безплатен персонален идентификационен код, който се взима от офис на НАП.

На 2 май информационният център на НАП ще работи с удължено време, като неговите експерти ще приемат обаждания и запитвания на телефон 0700 18 700 от 8:30 до 18:00 ч. На него гражданите могат да получат съвет за декларирането и плащане на данъците. Запитвания могат да изпращат и на имейл адрес: infocenter@nra.bg.

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев