Община Сливен

Областен информационен център кани гражданите на Сливен на празничен концерт-хепънинг

------------------------------------
24.04.2017 / 13:00

Очакват Ви забавно шоу с игри, викторина, творчески работилници, вокални изпълнения, народни, спортни и модерни танци и много награди за участниците. Празничното събитие ще се състои на 25 април 2017 г. /вторник/ от 11:00 часа в зала „Сливен“. Мероприятието се организира от Областен информационен център Сливен съвместно с Община Сливен.

В тържествената проява ще се включат художествени състави и школи при Военен клуб – Сливен. Водещи на концерта ще бъдат актьори от Държавен куклен театър – Сливен. Събитието е част от националната кампания под надслов „ЗАЕДНО ЗА ЕВРОПА“, която се осъществява на територията на цялата страна чрез Мрежата от 28 информационни центъра.

Целта на инициативата е да повиши информираността сред гражданите относно постигнатите резултати от изпълнението на европейски проекти, както и отбелязването на три значими годишнини: 10 години от присъединяването на България към Европейския съюз, 60 години от създаването на Европейския социален фонд и 6 години от функционирането на Мрежата от Областни информационни центрове.

 

ВХОД СВОБОДЕН! ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 

Областен информационен център Сливен е част от Мрежата от 27 областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление" 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

За допълнителна информация:

Областен информационен център Сливен

тел.: 044/ 611 145

email: oicsliven@gmail.com

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев