Община Сливен

На 25 април в зала "Май" на Община Сливен ще се проведе Регионална кръгла маса по проект "Твоят час"

------------------------------------
19.04.2017 / 13:41

На 25 април от 10 часа в зала "Май" на Община Сливен ще се проведе Регионална кръгла маса по проект "Твоят час" на Министерството на образованието и науката. На съвместната инициатива, организирана от Регионално управление на образованието - Сливен и Община Сливен, ще бъдат представени обхватът, специфичните цели и дейности по проекта. Ще бъдат презентирани добри практики на училища от област Сливен са работа с деца с обучителни затруднения и дейности по интереси, както и произведения от творчеството на учениците.

Проектът е насочен към всички ученици от I до XII клас, като целта е развитие на уменията им за учене, творческите и спортните им способности в различни тематични области, преодоляване на образователни дефицити и повишаване на мотивацията им за учене.

Дейностите се осъществяват по проект "BG05M2OP001-2.004 "Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час)", по Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж" 2014-2020, като бенефициент е Министерството на образованието и науката.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев