Община Сливен

Община Сливен започна газифициране на спортна зала „Васил Левски”

------------------------------------
13.04.2017 / 09:09

Община Сливен започна изграждането на централно топлозахранване на многофункционалната спортна зала „Васил Левски". Строителството трябва да завърши до края на месец април.

Извършва се демонтаж на съществуващата инсталация и подготовка за строителство на новото топлозахранване. Дейностите по обекта „Централно топлозахранване на спортна зала „Васил Левски”, гр. Сливен” се изпълняват по програма BG04 „Енергийната ефективност и възобновяема енергия”, финансирана от Министерство на енергетиката чрез Финансов механизъм на Европейското икономическо пространство 2009 – 2014.

Предвижда се преустройство на съществуващото котелно, като се изграждат допълнителни зидове от газобетонни блокчета. Ще се направи доставка и монтаж на нов котел на газообразно гориво с мощност 195 кW, комплект с двустепенна газова горелка и необходимата спирателна, регулираща и предпазна арматура. До края на месеца ще бъдат доставени и монтирани вентилаторни конвектори, високостенен монтаж с топлоносител гореща вода от котелното, както и панелни радиатори и лири за обслужване на съблекалните и другите помещения в залата.

Ще бъде изградена нова вентилация на игрището за баскетбол, ще се достави и монтира вентилационна камера, в която пресният въздух се филтрира и затопля. Отработеният въздух ще се изсмуква чрез вентилационни решетки.

Ще бъде направено и ново газопроводно отклонение към самата зала.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев