Община Сливен

Участието на Сливен се радва на голям интерес на международно туристическо изложение във Велико Търново

------------------------------------
07.04.2017 / 14:52

Община Сливен се представя със собствен щанд на 14-то издание на международното туристическо изложение „Културен туризъм” 2017 – Велико Търново. На него, под мотото на кампанията „Стани приятел на Сливен”, са представени всички културно-исторически обекти в града. „Участието на Сливен се радва на изключително голям интерес от страна на останалите изложители и гостите на форума”, сподели Елка Михалева, експерт по туризъм.

 

На сливенския щанд са показани рекламно-информационни материали за природните забележителности в региона, хотели, ресторанти, както и най-атрактивните събития от културния и спортния календар за 2017 година.

 

За туроператорите, които посещават щанда на община Сливен, са подготвени специални книжки с новите туристически програми, които се предлагат за организирани групи – „Ваканция в Сливен”, „Тийм билдинг в Сливен”, както и предстоящите събития в Нощ на музеите.

 

Министърът на туризма Стела Балтова посети щанда на Сливен и изказа своето задоволство, че след дълго отсъствие от туристически изложения, тази година община Сливен се представя с нова кампания, интересни туристически програми и атрактивни събития, които ще привлекат туристи в града и региона.

 

Туристическото изложение беше открито на 6 април и ще продължи до 8 април 2017 година.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев