Община Сливен

Продължава работата по заложените в капиталовата програма обекти в община Нова Загора

------------------------------------
07.04.2017 / 14:27

Продължава работата по заложените в капиталовата програма обекти. След привършване на изкопните работи по ул. „Съби Димитров” и полагането на нова трошено-каменна настилка, започна поставянето на първия слой асфалт.

Завършиха и ремонтните дейности по ул. „Христо Ботев” в участъка от ул.”Стефан Караджа” до ул.”Цар Освободител”.

След изкопните дейности, отстраняването на старите дървета, бордюри и напуканите компрометирани плочки, беше поставена нова трошено-каменна настилка и два пласта асфалт. Бяха изградени нови тротоари и поставени бордюри.

”Другата седмица продължаваме с изкопните работи по ул.”Христо Ботев” в следващия й участък от ул. „Стефан Караджа” до ул. „14-ти януари. Поетапното ремонтиране на заложената в капиталовата програма улица е с цел улесняване на трафика на преминаващите коли. След привършване на всички ремонтни дейности по нея, ще бъде положен последният трети слой асфалт, а след това улицата ще бъде озеленена подходящо с нови дървесни видове. Приоритет на Общината е да работи за развитието на Нова Загора като „зелен” град и подобряване качеството на въздуха. Ще бъде подновена и маркировката й.” – информира кметът Николай Грозев.

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев